Coronavirus - România: 1815 de cazuri confirmate

Femeia grațiată de Traian Băsescu, din nou la închisoare

Saturday, 29 February 2020, 23:07 Sursă: Realitatea.net

Garofița Mocanu, mamă a nouă copii, la data grațierii avea doar șapte, a comis faptele pentru care a fost condamnată în stare de recidivă postexecutorie, aceasta fiind condamnată anterior pentru comiterea unor infracțiuni de aceeași natură cu cele pentru care a fost cercetată în prezenta cauză.

De menționat că femeia s-a sustras de la urmărirea penală, nu are și nu a avut loc de muncă. 

Garofița Mocanu a mai fost reținută și în 2008 pentru furt și apoi, în ianuarie 2010, a fost arestată din nou, pentru o lună. 

Condamnată definitiv în 2012 la trei ani de închisoare, Garofița Mocanu a reușit să amâne executarea restului de pedeapsă, după ce a rămas însărcinată.

Citește continuarea pe realitateadegiurgiu.net.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-01 14:22:20
Amalia

Cum stam cu gripa noastră indigena ????? În alți ani eram informați, sau a dispărut, numai este nimeni bolnav...? Sau asta nu este contagioasă?

2020-03-02 02:15:27
Paine si circ in Romanica

Ce dracu? S-a mutat spitalul de nebuni direct in Realitatea? Cum pot angaja genul asta de dilai cu acte, dezaxatul asta mai ieri era fugarit de politia rutiera si in vara era prafuit prin Sf. Gheorghe Tulcea.... Ca sa pot sa ma uit la el, mai intai trebuie sa prezinte acte de eliberare de la dezintoxicare, psihiatrie si sa clarifice partea paranormala sa vedem cu ce drac stam de vorba.

Alte articole din: ACTUAL