Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Experta în nutriție Elsa Caragia intră în echipa de excelență de la Estetica Hipocrat

Thursday, 10 December 2015, 08:05 Sursă: REALITATEA.NET

Absolventa unui program MBA la ASEBUSS, Elsa a decis să lase în urmă un post bine plătit din multinațională și să revină pe băncile școlii pentru studii de specialitate în nutritie, urmându-și principalul motiv pentru care astăzi este în acest domeniu: pasiunea. 

"Ador să mănânc, ador să gătesc și ador raionul alimentar. În aceste condiții, probabilitatea de a duce o lupta nesfârșita cu kilogramele în plus sau cu o mare parte din cabinetele medicale poate fi, fără îndoială, una foarte mare. Însă, păstrarea siluetei mi-a dat bătăi de cap doar până în momentul în care am descoperit rețeta perfectă a unei alimentații care să-mi ofere un echilibru între plăcerea mea ieșită din comun pentru mâncare și menținerea greutății ideale. Cum am făcut asta? Combinând fiecare teorie studiată cu experiențele mele și ale tuturor femeilor cărora le-am readus zâmbetul pe buze, speranța si încrederea in sine, atunci cand le-am demonstrat că o scădere de 10, 15 sau chiar 40kg se poate realiza fără eforturi uriașe si fără o revoluție în propriul stil alimentar. Pot spune că toate dietele funcționează atât timp cât sunt ținute, iar dacă reușești să găsești una care să nu ți se potrivească va trebui să o iei de la capăt și să încerci din nou. De aceea, creez pentru fiecare în parte un așa zis program de dieta personalizată, care să se muleze atât de bine pe gusturile și nevoile proprii, încât sa se transforme intr-un stil de viata ce nu mai trebuie abandonat", a arătat Elsa Caragia site-uluiwww.iClara.ro.

Luni, 14 decembrie, de la ora 17:00 va avea loc la Centrul de Estetică Hipcorat din strada Fântânica nr 22 A, evenimentul prin care se va oficializa intrarea Elsei Caragia în echipa de specialiști a clinicii. 

La eveniment vor participa Alice Brenciu și fiica ei, Maria, Julye Mayaya, Mihai Chițu, Ozana Barabancea, Doinița Oancea, Sorana Mohamad Darclee, Lariss, Sasha Lopez, Shift, Claudia Motea, campioana olimpică Viorica Susanu, Aida Parascan (câștigătoarea concursului Master Chef din 2013), violonista Grațiela Marineață, bloggerițele Ana Gheorghe și Mona Croitoru.

Printre partenerii evenimentului se numără revista Etiquette Magazine, clubul oamenilor de afaceri Avangard Business Club, Vinexpert, saloanele Geta Voinea.

Vedetele vor împodobi brădulețul de Crăciun cu globulețe personalizate pe care vor scrie cuvinte cheie ce reprezintă dorințele lor pentru 2016 și va avea loc și o tombolă specială cu daruri.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL