Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Reduceri de 65%

Tuesday, 16 August 2016, 10:55 Sursă: REALITATEA.NET

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Lista completa cu toate produsele aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii foarte avantajoase in aceasta perioada: Saptamana electrocasnicelor. Preturile pentru electrocasnicele mari si nu numai sunt scazute cu pana la 65%.

Am selectat si noi, mai jos, in cadrul acestui articol, cateva dintre cele mai bune oferte pe care le-am gasit si vi le recomandam atat pentru pretul foarte avantajos de la eMAG din aceasta perioada, cat mai ales pentru calitatea produselor.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Frigider Samsung

Samsung este unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice si electronice, iar orice produs de-al lor la oferta merita vanat pentru ca este de foarte mare calitate. De data aceasta este vorba despre o combina frigorifica dotata cu doua usi, display pe usa si dozator pentru apa rece, volum de 310l, clasa energetica A+ si functie Full No Frost. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Masina de spalat rufe Arctic

Printre cele mai recomandate masini de spalat rufe sunt cele de la Arctic deoarece au un raport calitate pret foarte avantajos, sunt produse chiar in Romania si au o multime de atuuri. Modelul de la Arctic pe care vi-l recomandam din cadrul promotiei eMAG Saptaman electrocasnicelor este unul dintre cele mai ieftine, are dimensiuni mici, fiind SLIM, usor de 'strecurat' intr-o baie cu dimensiuni reduse. Masina are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul cu reducere de 30% poate fi gasit AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Aragaz Beko

Continuam 'sapaturile' printre ofertele foarte avantajoase de la eMAG din cadrul promotiei Saptamana eletrocasnicelor si dam peste un aragaz BEKO cu 25% reducere care e dotat cu 4 arzatoare, aprinderea se face electric si are functiile de Grill, rotisor si un timer. In plus, stratul extern al aragazului este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Masina de spalat vase

In ziua de astazi, o gospodina care se respecta isi doteaza bucataria si cu o masina de spalat vase care salveaza o multime de timp si energie. Masina de la Electrolux are dimensiunea de 45x45cm, este destul de mica, insa are o capacitate de incarcare de 9 seturi si 5 programe distincte. Masina face parte din clasa A energetica si alte date dar si pretul le gasiti AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Espressor DeLonghi

Cel mai bun brand in materie de espressoare este DeLonghi, iar oferta de la eMAG pentru acest model pe care vi-l prezentam este pur si simplu una incredibila. 50% discount pentru espressorul manual DeLonghi EC221.B care e dotat cu dispozitiv de spumare, sistem cappucino si lucreaza sub o presiune de 15bar. Oprirea se face automat si rezervorul de apa are un volum de 1l. Pretul cu 50% reducere il gasiti AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Aparat de aer conditionat Samsung

Incheiem scurta noastra prezentare a ofertelor si categoriilor de produse din promotia eMAG Saptamana reducerilor asa cum am inceput-o: cu un produs Samsung. Aparatul de aer conditionat de la Samsung este unul dintre cele mai ieftine electrocasnice de calitate. Aparatul are o putere de 9000 BTU, face parte din clasa energetica A+ si e dotat atat cu filtrul HD antibacterian cat si functiile de Fast Cool si Auto Restart. Pretul cu 30% reducere poate fi gasit AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL