Elena Udrea. Prima imagine cu Udrea însărcinată

Thursday, 30 August 2018, 08:12, Sursă: REALITATEA.NET

Elena Udrea, care a a fugit în Costa Rica de teamă să nu fie prinsă de justiție în dosarul de corupție în care a fost condamnată, şi-a dezvăluit pentru prima dată burtica de gravidă. Galeria Foto.

Adaugă părerea ta

Elena Udrea, în vârstă de 44 de ani, a realizat un pictorial pentru Revista Viva. Ea este gravidă în luna a 7-a. Va avea o fetiţă, al cărei nume l-a ales deja: Eva Maria. La mii de kilometri distanţă de România, Elena Udrea vrea să-şi refacă viaţa alături de Adrian Alexandrov, noul ei iubit, şi de fetiţa care urmează să vină pe lume.

Prima imagine cu Elena Udrea gravidă, realizată de Revista Viva, în Galeria Foto.

Magistraţii instanţei supreme au condamnat-o pe Elena Udrea, în iunie, la 6 ani de închisoare, în dosarul "Gala Bute". Decizia este definitivă.

Elena Udrea anunţase pe 17 februarie că se află în Costa Rica, iar în aprilie fostul ministru transmitea că ar avea statut provizoriu de refugiat politic din 21 martie şi că una dintre obligaţiile pe care le are este de a nu părăsi teritoriul statului Costa Rica. Ea a declarat că este însărcinată, fiind logodită cu tatăl copilului.

Alte articole din: SOCIAL