Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ducesa Kate a vizitat turneul de la Wimbledon. Ce detaliu uluitor a fost remarcat pe genunchiul ei

Monday, 03 July 2017, 17:12 Sursă: REALITATEA.NET

Turneul de la Wimbledon. Kate Middleton le-a adresat cuvinte de încurajare copiilor de mingi, cărora le-a lăudat abnegația și le-a spus că "fără ei nu ar exista niciun meci".

Turneul de la Wimbledon. Ducesa de Cambridge a fost și de data aceasta admirată pentru ținuta sa vestimentară - o rochie Dolce & Gabbana, o geantă Victoria Beckham și cerceri de la Oscar de la Renta.

Turneul de la Wimbledon: Google aniversează cu un Doodle special 140 de ani de la primul turneu

Turneul de la Wimbledon La ieșirea publică anterioară, Kate Middleton a purtat o rochie peste genunchi, moment prielnic pentru paparazzi să fotografieze fiecare detaliu anatomic al prințesei. Mai mult, pe rețeaua de socializare Reddit s-a declanșat o întreagă dispută legat de un detaliu bizar surprins pe genunchiul ducesei.

Internauții susțin că imaginea de pe genunchi este un semn care amintește de "chipul unui bebe extraterestru". Ducesa nu ar fi singura care deține așa-numitul semn "alien baby face", ci alte persoane însemnate sunt Selena Gomez și Miley Cyrus, potrivit Daily Star. 

Turneul de la Wimbledon: Google aniversează cu un Doodle special 140 de ani de la primul turneu

 

Turneul de la Wimbledon. GOOGLE DOODLE. Astfel, turneul de la Wimbledon este cel mai recent subiect celebrat de Google printr-un Doodle. Anul acesta, Simona Halep va încerca să ia titlul.

(w500) <p>Turneul

Turneul de la Wimbledon. Turneul de la Wimbledon este una dintre cele mai prestigioase competiții de tenis de pe mapamond și una dintre cele mai vechi. Chiar și persoane care nu au nici o tangență cu tenisul au vizionat cel puțin o partidă desfășurată pe terenul de la Wimbledon. Ca referință, dintre cele patru turnee de Mare Șlem, turneul desfășurat în aceste zile este cel mai bine cotat la nivel internațional.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL