Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

DRAMĂ în România: a murit la doar 47 de ani! Medicii nu au mai putut să o salveze

Wednesday, 17 August 2016, 18:10 Sursă: REALITATEA.NET

Femeii i s-a făcut rău miercuri dimineaţa, în jurul orei 07.00, pe când se afla acasă, a povestit fiica ei. Echipajele de la Ambulanță și SMURD sosite la faţa locului nu au mai putut face însă nimic pentru a-i salva viața.

Joi, la amiază, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Albastră. Slujba de prohodire va avea loc vineri, de la ora 14.00, la biserica Cimitirului Central, după care convoiul mortuar va pleca spre Cimitirul Municipal, unde va avea loc înmormântarea, scrie presa locală.

Cu doar câteva zile înainte de a se stinge din viaţă, pe 13 august, Mihaela Burlacu își prezentase, în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Târgului de carte "Gaudeamus - Litoral", ultimul volum,"Cerul meu arcturian".

De formaţie economist, Mihaela Burlacu şi-a pus semnătura, în ultimii 11 ani, pe șase volume distincte: "Te iubesc e prea puţin" (2005), "Rugaţi-vă pentru îngerii ascunşi" (2007), "Decalogul tăcerilor albastre" (2008), "O vară de necuprins" (2010) și "Simfonie pentru ciulini" (2012) și "Cerul meu arcturian" (2016). Volumul de proză scurtă "Te iubesc e prea puțin" a fost distins cu Premiul de debut al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea.

Născută la 5 octombrie 1968, în localitatea Tulcea, jud. Tulcea, Mihaela Burlacu era absolventă a Liceului de matematică-fizică "Spiru Haret" din Tulcea şi a Academiei de Studii Economice Bucureşti în anul 1993. Era economist de profesie, contabil autorizat şi expert evaluator. Lucra la Direcţia pentru Cultură, Învăţământ, Sport, Sănătate din cadrul Consiliului Judeţean Constanţa.

Era membră a Uniunii Scriitorilor din România, filiala Dobrogea, și a Asociaţiei Scriitorilor de Limbă Română din Quebec, Canada, din 18 mai 2009

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL