Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dragostea vindecă sau dă dureri de cap?

Friday, 17 October 2014, 11:41 Sursă: REALITATEA.NET

„La început, am crezut că este o scuză nevinovată. Când am început să repet povestea şi să-i spun soţului de fiecare dată când voia să facem dragoste că mă doare capul, mi-am dat seama că am o problemă”, ne-a scris Marcela din Râmnicu Vâlcea.

Îţi sună cunoscut? Din păcate, multe cupluri trăiesc aceeaşi poveste. Un studiu efectuat în Marea Britanie, la care au participat 4.000 de persoane, a arătat că unul din trei bărbaţi şi una din cinci femei invocă diverse scuze pentru a nu mai face sex cu partenerul.

Conform sondajului, migrenele sunt pe locul trei, devansate doar de „sunt obosit(ă)” şi de „nu sunt într-o dispoziţie bună”.

Aflaţi „cauza“ migrenelor

Refuzul de a face dragoste şi invocarea durerilor de cap pot afecta viaţa de cuplu. De multe ori, refuzul repetat de a face dragoste ascunde probleme serioase, iar faptul că nu faceţi sex accentuează problemele deja existente, pentru că produce frustrări suplimentare.

Aşa că descoperiţi împreună „cauza“ durerii de cap, deoarece discuţiile deschise vor ameliora viaţa de cuplu şi, implicit, vă pot reda împlinirea în plan sexual.

Citește continuarea articolului pe clicksanatate.ro.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL