Liviu Dragnea, la 3 ani de la Colectiv: "Ceva i-a UCIS pe acei copii"

Tuesday, 30 October 2018, 19:07, Sursă: REALITATEA.NET

Liderul PSD a vorbit despre tragedia de la Colectiv, la 3 ani distanţă de la tragicul eveniment care a întristat o ţară întreagă şi în urma căruia au murit 65 de oameni.

Adaugă părerea ta

Liviu Dragnea a afirmat că nu vrea să răscolească familiile îndurerate, dar a tensionat spiritele cu o concluzie personală pericuoasă: "ceva i-a ucis pe acei copii".

"Mesajul meu este unul de durere. Am o foarte mare durere că Romania a primit acea lovitură: zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu ştiu dacă s-a descoperit adevărul, sunt atât de multe variante care circulă pe piaţă. Le transmit condoleanţe familiilor. Şi poate că acest eveniment nu mai este folosit politic de nimeni. Ceva i-a ucis pe acei copii. Nu veau să răscolesc durerea famillilor. Nu cred că lucrurile sunt limpezi. Nu ştiu dacă ce s-a întâmplat acolo este clar. Eu sper să nu mai avem aşa ceva. Nicio ţară nu este pregătită pentru aşa ceva, în sensul de a-şi dori. Dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiţi. Poate nu am suficiente informaţii în legătură cu ce s-a întâmplat acolo", a zis Liviu Dragnea.

Citiţi şi:

Cum a încercat Dăncilă să îşi repare greşeala, după ce a ignorat întrebarea despre Colectiv