Dragnea, atacat la Bruxelles pentru "absența nemotivată" cu liderii UE

Thursday, 10 January 2019, 18:08, Sursă: REALITATEA.NET

Eurodeputatul Siegfried Muresan, unul dintre românii cel mai bine văzuți la Bruxelles în anul preluării președinției Consiliului UE de către țara noastră,

Adaugă părerea ta

"Faptul că Dragnea chiulește de la cea mai importantă vizită a liderilor europeni făcută vreodată în România confirmă că nu cunoaște Europa și nu-l interesează parcursul european al țării noastre. Liviu Dragnea este un pericol pentru relația României cu lumea civilizată", a scris Siegfried Muresan pe Facebook.

Ultimele informații arată că Liviu Dragnea nu va fi prezent la evenimentul istoric prin care România va prelua, formal, președinția Consiliului UE. Dragnea avea programată o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, dar în locul său ar trebui să meargă Florin Iordache, cel care îi ține locul la șefia Camerei Deputaților.

"Din câte ştiu, (Liviu Drangea - n.r.) nu este în ţară. (Voi participa - n.r.) eu şi cu domnul Tăriceanu", a afirmat pentru Mediafax Florin Iordache.

Liviu Dragnea ar fi plecat din țară încă din 2 ianuarie cu un avion privat pe ruta București – Sofia – Verona. Al treilea om în stat este însoțit de mai tânăra sa parteneră, Irina Tănase.

Nu este prima dată când Liviu Dragnea își neglijează atribuțiile de serviciu. În ultimii doi ani, ca preşedinte al Camerei, Dragnea a condus doar 20 ședințe de plen, din 217, relatează Realitatea TV.

Surpriză uriașă. Unde este Liviu Dragnea