DOLIU în Poliție, a fost răpus de COVID la numai 46 de ani

Doliu în poliție
Doliu în poliție

Doliu în administrația locală din Târgu Jiu. Un polițist local a murit, bolnav de COVID-19, la numai 46 de ani.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Oraşul din România străbătut de un râu fierbinte. Este o bijuterie a ţării, puţini ştiu că ascunde acest secret

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Foto/Arhivă/Profimedia
Cifrele dezastrului, în România. Deficitul bugetar a crescut cu aproape 7 miliarde de lei în doar o singură lună!
Deși premierul Ciolacu anunță că „sunt bani pentru toate”, economia dă semne că se sugrumă. Deficitul bugetar s-a majorat cu aproape 7 miliarde de lei, doar într-o singură lună, ajungând la un total de aproape 36 de miliarde de lei.

Tudorache și-a anunțat de câteva săptămâni intenția de a candida/ Foto: Inquam Photos, Sabin Cirstoveanu
Dan Tudorache, fostul edil al sectorului 1, vrea să candideze din nou. Situație complicată în sectorul lui Clotilde Armand
Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1 din perioada 2016-2020, a anunțat că își va depune candidatura pentru un nou mandat. Intrarea în cursă a fostului edil complică lupta dintre principalii competitori, actualul edil Clotilde Armand și candidatul Coaliției PSD-PNL, George Tuță.

A fost găsit copilul vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german! Anunțul DIICOT
A fost găsit copilul vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german! Anunțul DIICOT
DIICOT anunţă, vineri, că băiatul din judeţul Gorj care ar fi fost vândut a fost preluat de către autorităţile germane, încă din data de 18 aprilie. Instituţia a deschis dosar penal pentru trafic de minori, certcetările fiind deocamdată derulate in rem.

Daniel Niculae
Daniel Niculae, urmărit penal în dosarul petardelor introduse pe stadion. Au fost publicate noi date
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au extins urmărirea penală faţă de preşedintele FC Rapid, Daniel Niculae şi faţă de liderul galeriei echipei bucureştene, Georgian Liviu Ungurean, zis Bocciu, aflat în arest preventiv în acest dosar. Niculae e suspectat că a dat bani pentru achiziţionarea materialelor pirotehnice, fiind şi de acord ca acestea să fie folosite în incinta stadionului.

Social

O badantă româncă din Italia a căzut de la balcon după ce a gustat din tot alcoolul bătrânei pe care o îngrijea
O badantă româncă din Italia a căzut de la balcon după ce a gustat din tot alcoolul bătrânei pe care o îngrijea
O badantă româncă în vârstă de 60 de ani a căzut de la balcon, de la etajul 2, după ce a băut alcool din apartamentul bătrânei pe care o îngrijea. 

Terenul de la Slănic Prahova s-a tasat cu încă 20 de cm
Măsuri pentru zona surpată din Slănic Prahova: zeci de locuitori și-au abandonat casele, terenul s-a tasat cu încă 20 cm - VIDEO
Este dezastru la Slănic-Prahova, acolo unde mai multe drumuri s-au surpat și s-au format cratere imense. Zona din centru este securizată de autorități, iar situația este aceeași în tot orașul. Mai mulți locuitori au fost evacuați, iar acum oamenii sunt disperați pentru că trebuie să-și abandoneze casele.

Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei
Copil român, vândut de părinți pe 8.000 de lei unui cetățean german. Caz revoltător, în Gorj! Acuzații grave: mai multe instituții ar fi implicate
Anchetă de amploare, după ce o familie din Gorj și-ar fi vândut copilul unui cetățean german. Ei ar fi primit în schimbul minorului suma de 8.000 de lei. 

Pui de câine, ascuns la motorul mașinii
Pui de câine, ascuns la motorul mașinii. Surpriză de proporții pentru șofer: "100 km parcurși cu el sub capotă" - VIDEO
Un bărbat care a călătorit de la Timișoara la Cluj a avut o surpriză de proporții după ce a ajuns la destinație. A găsit un pui de câine ascuns sub capotă, în compartimentul motor al mașinii.

Ultimele stiri

Război în Ucraina, ziua 793 / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 793. SUA încurajează Germania să trimită Ucrainei rachete cu rază lungă de acțiune - LIVE TEXT
Statele Unite speră că recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu rază lungă de acţiune Ucrainei va încuraja Germania să facă acelaşi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus până acum, a declarat joi un oficial american.

Care este starea de sănătate actuală a Regelui Charles. Se fac actualizări constante ale planurilor de înmormântare
Care este starea de sănătate actuală a Regelui Charles. Se fac actualizări constante ale planurilor de înmormântare
În contextul unei stări de sănătate tot mai fragile a Regelui Charles, Palatul Buckingham a intensificat actualizările planurilor pentru înmormântarea suveranului britanic. Recent diagnosticat cu o formă de cancer neidentificată public, regele Charles este subiectul unor preocupări serioase în ceea ce privește capacitatea sa de a continua îndatoririle regale.

Foto/Arhivă
Întrebarea care se află pe buzele tuturor: Cum îți dai seama dacă mănânci de foame sau din plictiseală?
Reglarea biologică și psihologică a apetitului și modul în care afectează sănătatea metabolică sunt incredibil de complexe, iar cercetătorii încă încearcă să înțeleagă cum anume reglează creierul senzația de foame.

Horoscop WEEKEND 26-28 aprilie 2024.
Horoscop WEEKEND 26-28 aprilie 2024. Se deschid porțile abundenței și comunicării, odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd. Patru zodii vor sărbători cu fast
Dupa o saptamana plina de schimbari datorate Lunii pline in Scorpion, energiile se vor schimba in acest weekend odata cu iesirea lui Mercur din retrograd. Acest aspect astral va aduce cu sine o mai mare claritate si fluiditate in comunicare si gandire, permitandu-ne sa ne concentrăm pe proiectele si relatiile noastre cu mai multa eficacitate si intelegere. 



Vezi emisiunile Realitatea Plus