Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Militarul-dezertor din Constanța, găsit decedat în Capitală

Wednesday, 22 November 2017, 10:05 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE. Sfârșit cumplit pentru militarul de 22 de ani, dat dispărut. Tânărul a fost găsit astăzi mort, la 6 kilometri de Gara de Nord, din București. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii.

Acesta a dispărut de joia trecută, ziua în care ar fi dat foc apartamentului pe care îl închiriase în cartierul Kilometrul 4-5.

Nici procurorii militari, nici poliţiştii şi nici măcar rudele nu reuşesc să elucideze misterul dispariţiei unui maistru militar, angajat pe un dragor maritim din Portul Constanţa. Acesta este de negăsit de joia trecută, ziua în care ar fi dat foc apartamentului pe care îl închiriase în cartierul Kilometrul 4-5, scrie  reporterntv.ro  

Procurorii militari au început ancheta în acest caz cu multe semne de întrebare. Personajul principal este un tânăr de 22 de ani din Bacău. În urmă cu aproape 3 luni acesta a absolvit școala de maiștri la Constanța și a fost repartizat pe un dragor. Tot atunci a închiriat și un apartament în cartierul Kilometrul 4-5.

Joia trecută, tânărul a dispărut. De joi nu se mai știe nimic de el. Vineri ar fi trebuit să se prezinte la unitate. Cum a lipsit mai mult de 72 de ore, ieri superiorii săi l-au declarat dezertor.  

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL