Coronavirus - România: 5202 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dieta pe bază de cafea. Cum se ţine şi ce trebuie să mănânci

Wednesday, 17 February 2016, 14:36 Sursă: REALITATEA.NET

Cafeaua poate avea efecte atat negative, cat si pozitive asupra sanatatii si greutatatii dumneavoastra, în functie de modul în care este consumata. Daca va bazati deja pe un obicei zilnic de a consuma cafea, si nu reprezinta un scop de a pierde in greutate, este esential sa învatati cum sa valorificati atributele pozitive oferite de consumul de cafea.

Dieta cu cafea se bazeaza pe principiul ca un continut de cofeina usureaza procesul de ardere a grasimilor si contribuie la o buna functionare a organismului. Aceasta dieta este considerata a fi un foarte practica, deoarece consumul de cafea zilnic, care consta in aproximativ 5 cani de cafea, creste rata metabolica.

Cafeaua se recomanda a fi consumata fara zahar si lapte.

Cafeaua contine cafeina, care este un stimulent. Consumul de cafea ajuta organismul sa fie mai alert si il ajuta sa fie mai activ, ceea ce duce la pierderea in greutate, scrie bzi.ro.

Consumul de cafea dupa-amiaza sau dupa cina poate ajuta la reducerea poftei de gustari sau dulciuri, prin umplerea stomacului si suprimarea apetitului, fara adaugarea de calorii.

Cafeaua poate stimula, de asemenea, metabolismul prin cresterea ratei oraganismului  de termogeneza – modul în care corpul arde calorii pentru a crea caldura si energie.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL