Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Criminalul de la Psihiatrie a acţionat într-un moment-cheie. De ce victimele nu s-au apărat

Sunday, 18 August 2019, 13:46 Sursă: REALITATEA.NET

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.30, acest om a ucis alţi 4 pacienţi şi a rănit foarte grav încă 9 persoane, toate internate acolo. Procurorii au început urmărirea penală pentru infracţiunea de omor calificat în cazul agresorului de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, a anunţat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, procurorul Cătălin Radu.

Agresorul se află sub strictă supraveghere medicală, dar starea de sevraj, în care se afla şi în momentul atacurilor, poate dura câteva ore sau câteva zile după care va începe audierea sa. Bărbatul a comis crimele cu un static de perfuzii.

De ce ucigaşul a putut omorî atâţia oameni, fără ca victimele să se apere? Pentru că pacienţii erau sedaţi, dormeau adânc şi n-au avut nicio şansă să se apere în faţa furiei dezlănţuite a criminalului.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL