Dacia produce Papamobilul cu care se plimbă Suveranul Pontif. Aşa arată Papamobilul Logan

Thursday, 23 May 2019, 10:35 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Dacia este producătorul-surpriză de automobil pe care-l preferă Papa. Galeria Foto.

Suveranul Pontif se va plimba prin România cu o Dacia fabricată la Mioveni. Nu este pentru prima dată când Papa face asta. Faţa bisericească a apelat la brandul nostru autohton şi în 2016, într-o vizită oficială în Armenia. Papamobilul a fost un Logan. E drept, sub brandul Renault, nu Dacia, dar, practic, maşina este aceeaşi.

Cum arată Loganul cu care a mers Papa, în Galeria Foto.

Papa Francisc va efectua în perioada 31 mai - 2 iunie o vizită apostolică în România. Iohannis îl va întâmpina, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, pe Papa Francisc, pe 31 mai, la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă". Ulterior, Suveranul Pontif se va deplasa cu un papamobil, produs de Dacia, către Palatul Cotroceni, unde va fi primit în cadrul unei ceremonii oficiale pe Platoul Marinescu şi se va trece în revistă garda de onoare.

Pe 1 iunie, Papa Francisc va merge la Sanctuarul marian din Şumuleu-Ciuc, va vizita Catedrala "Sfânta Maria Regină" din Iaşi şi va participa la o întâlnire cu tineri şi familii la Palatul Culturii din Iaşi, unde va susţine un discurs.

Citiţi şi:

Guvernul dă OUG pentru papamobil

Pe 2 iunie, Suveranul Pontif va participa la Divina Liturghie cu beatificarea a şapte episcopi martiri greco-catolici la Câmpia Libertăţii din Blaj şi va avea o întâlnire cu comunitatea romă din localitate. Vizita în România a Papei Francisc se va încheia pe 2 iunie cu ceremonia plecării oficiale de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a soţiei sale.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL