Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum s-a folosit un turc de o româncă de 19 ani? Nişte teste simple l-au dat de gol

Thursday, 28 September 2017, 08:46 Sursă: REALITATEA.NET

Un tânăr din Turcia s-a gândit să se folosească de o bistrițeancă de 19 ani pentru a rămâne în țara noastră și a obține în cele din urmă cetățenia română, care i-ar fi permis să circule liber în Uniunea Europeană.

Acesta s-a căsătorit cu bistrițeanca în luna iunie a acestui an, iar în luna septembrie, polițiștii de la Biroul pentru Imigrări al județului Bistrița-Năsăud și-au dat seama că este vorba despre o căsătorie falsă, în urma unor „teste” simple.

"Conform procedurilor, polițiștii au început verificările specifice, în cazul celor doi soți, iar în urma interviului și a controlului la domiciliul conjugal, a rezultat lipsa unei contribuții efective la îndeplinirea obligațiilor născute din căsătorie. De asemenea, în cadrul activităților, s-au constatat neconcordanțe în declararea datelor cu caracter personal, a circumstanțelor în care s-au cunoscut, ori a altor informații relevante despre relația lor, aspecte care au condus la concluzia că această căsătorie a fost încheiată de conveniență, cu scopul de a eluda condițiile de intrare/ședere pe teritoriul României a străinului", pecizează Biroul pentru Imigrări, într-un comunicat de presă.

Sursa 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL