Cum i-a răsturnat Simona Halep convingerile lui CTP

Saturday, 27 January 2018, 08:44 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

"Nu mă așteptam la nimic din ce am văzut!", a declarat categoric Cristian Tudor Popescu, la Digi24, după calificarea în finala de la Australian Open a Simonei Halep.

@Nu mă așteptam să văd omul nou. Omul ăla care nu există! Am crezut, am crezut ani de zile după '89 - că aveam și eu problemele mele, reminiscențele mele comuniste în cap - am crezut că poți să schimbi oameni. La vârste mature, după 20 de ani, că poți să-l schimbi, să îi transformi, să-i faci mai buni... Ei,  viața mi-a demonstrat - mie cel puțin - că nu se poate așa ceva! Muream cu convingerea că oamenii nu pot fi schimbați și că nu se pot schimba", a mărturisit Cristian Tudor Popescu. 

"Ei, bine, Simona mi-a demonstrat acum contrariul, ca-n...nu știu... ca-ntr-o reîncarnare. Aproape metempsihoză. E o altă Simona Halep, care și-a omorât frica, fricile din ea, cele care o împiedicau să atace, o împiedicau să iasă în prim-plan, să lovească, să nu stea pe fund, să nu aștepte greșeala adversarei. Or, acum, am văzut o altă Simona pe teren", a comentat CTP.  „E mult mai mult decât tenis ce am văzut acolo”, a conchis jurnalistul.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT