Coronavirus - România: 18791 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cu untura de bursuc poți trata zeci de boli

Wednesday, 31 October 2018, 09:57 Sursă: REALITATEA.NET

Proprietățile acestei unturi sunt date de substanțele prețioase active,care îl ajută pe bursuc să supraviețuiască fără hrană și apă în lunile de hibernare.

Conține vitaminele A,E,K și cele din complexul B (B2,B3,B5,B9,B12) și are în compoziție acizi organici,acizi grași esențiali Omega-3,Omega-6,Omega-9,micro și macroelemente,care fac din această untură un dar prețios de la natură pentru sănătate.

Beneficiile unturii de bursuc

Pentru că este bogată în substanțe active,untura de bursuc are proprietăți antiinflamatorii,antioxidante și de consolidare a sistemului imunitar.

O poți consuma dacă vei să-ți accelerezi metabolismul.

Unele studii susțin că această untură previne cancerul și inhibă apariția bolilor cardiovasculare.

Poate fi,de asemenea,un adjuvant în tratamentul varicelor și hemoroizilor.

În caz de leziuni deschise,poți folosi cu încredere această untură,sub formă de masaje locale. Stimulează cicatrizarea rănilor și procesul de vindecare a țesuturilor afectate.

Sunt oameni de știință care recomandă curele de untură de bursuc pentru a crește fertilitateași a echilibra nivelul hormonal din corp.

Îți cade părul și unghiile sunt casante? Acest produs îmbunătățește structura firului de păr și a unghiei.

Te poate ajuta și când ai probleme digestive,iar tractul gastro-intestinal întâmpină dificultăți.

În ceea ce privește sistemul respirator,untura-minune poate potența efectul tratamentelor în boli,precum bronșită,amigdalită,faringită,astm bronșic,laringită,tuberculoză pulmonară și alte boli respiratorii.

Beneficiile ei continuă și când vine vorba despre cu tulburări alimentare,cum este anorexia,dar este de ajutor și în anemie,extenuare,malnutriție.

Dacă o folosești extern,să știi că untura de bursuc stimulează elasticitatea pielii,combate ridurile și previne îmbătrânirea prematură.

Sursa: clickpentrufemei.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL