Coronavirus - România: 4761 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CTP, reacţie explozivă după ce Dăncilă a propus referendum pentru "castrarea chimică"

Tuesday, 30 July 2019, 10:09 Sursă: REALITATEA.NET

Viorica Dăncilă a venit cu această idee într-o postare pe Facebook. Premierul a precizat că ar trebui un referendum pentru aplicarea aceestei pedepse.

"Stimați oameni politici, vorbim de analiza oportunității unui referendum pentru implementarea unor pedepse drastice pentru criminali, violatori și pedofili, precum închisoarea pe viață sau castrarea chimică. Aceste măsuri au nevoie de o validare populară înainte de a fi aplicate. Nu vedeți necesară o consultare publică pentru introducerea unor astfel de măsuri? Nu vi se pare normal să fie adoptate doar cu acordul cetățenilor români?", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu a avut o reacţie explozivă: "Propun și eu un referendum pentru castrarea la cap a politicienilor".

"Doamna Dăncilă propune acum castrarea chimică a violatorilor și criminalilor. Aș propune și eu un referendum, că am tot atâta drept cât doamna Dăncilă - poate mai mare e dreptul meu, că poate adun niște cetățeni, fac inițiativă cetățenească: un referendum pentru castrarea la cap a politicienilor, în special a celor care au condus România în acești ultimi ani! Să-i castreze la cap! Și o să vă explic imediat de ce”, a spus Cristian Tudor Popescu la postul TV Digi24.

Viorica Dăncilă a profitat de relatarea măsurilor luate după tragedia de la Caracal pentru a anunţa şi că a decis să amâne congresul la care urma să-şi oficializeze candidatura la Preşedinţia României.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL