Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Coronavirus la spitalul Sf. Ioan, din București. Secția de Nefrologie se închide

Wednesday, 01 April 2020, 09:42 Sursă: Realitatea.net

72 de cadre medicale de la secția de nefrologie și dializă a spitalului Sf. Ioan, din București, au fost trimise la izolare, după ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus în cazul unei paciente. De asemenea, celor 9 rezidenți de pe secție li s- a solicitat să rămână acasă.

Toate cadrele medicale sunt asimptomatice și vor fi testate, potrivit unei informări a Grupului de Comunicare Strategică.

Deciziile au fost luate după ce în cursul zilei de 31 martie 2020, reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență Sf. Ioan au primit confirmarea testului pozitiv la COVID 19 pentru o pacientă cu vârsta de 62 de ani care realiza procedurile de dializă în secția de nefrologie și dializă a unității sanitare. Pacienta este asimptomatică și a fost transferată la Spitalul "Carol Davila", conform procedurilor. În secția respectiva mai realiza proceduri de dializă un alt pacient care a fost, de asemenea transferat. Acest pacient nu este infectat cu COVID 19. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-01 12:55:27
Trifan Adrian

Si ce ciorba de legume mai este daca dupa ce da in clocot arunci zeama.Am vazut si auzit multe ineptii a unor asa zisi "bucatari & bucatarese ". Ceea ce este mai trist, este promovarea lor. Habar nu au de nimic. Iti dai seama cat is de prosti dupa felul de a curata si taia ceapa.

2020-04-01 13:25:14
Dupa inca vreo 3-4 pandemii ...

... vor invata taranushii sa se spele pe miini, sa nu mai scuipe pe unde apuca, sa nu mai stea bot in bot la birfa, sa isi protejeze familia, colegii si pe ei !!!

Alte articole din: ACTUAL