Coronavirus - România: 111550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cea mai bogată româncă face o investiţie uriaşă în România

Friday, 08 September 2017, 17:03 Sursă: REALITATEA.NET

Investiţia, în valoare de peste 10 de milioane de euro, extinde domeniul de activitate al grupului, prin producţia de ambalaje tip r-PET pentru industria alimentară din România.

Veroniki Holding a fost creat în 2010 de către Veronica Guşă de Drăgan, ca structură unică de coordonare a Grupului Drăgan, operativ din 1948, an în care Iosif Constantin Drăgan a constituit societatea Butan Gas, scrie Mediafax.

Inaugurarea de vineri a avut loc în prezenţa Danielei Veronica Guşă de Drăgan, preşedintele Veroniki Holding, a lui Christos Christofides, CEO Veroniki Holding, şi a lui Hans Joachim Boekstegers, CEO Multivac.

Noua fabrică, cu laborator propriu, are tehnologii de ultimă generaţie, producţia de caserole şi folie PET fiind estimată la 8.500 tone anual şi desfaşurată pe o suprafaţă de 5.200 mp, arată un comunicat al companiei.

"Tehnologia inovativă, desfăşurată în conformitate cu standardele europene, va permite ca ambalajele noastre să fie personalizate şi pentru tipuri de produse speciale", a declarat Adrian Niţică, director general Veroniki EcoGroup.

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL