Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce se întâmplă dacă amesteci zahărul cu sarea. Efect uimitor!

Monday, 14 March 2016, 13:58 Sursă: REALITATEA.NET

Să consumi o mixtură de zahăr şi sare va deveni imediat un obicei. Ştim cu toţii că zahărul, consumat în cantităţi mari, este extrem de nociv, dar există o parte pozitivă atunci când este consumat în cantităţi moderate şi combinat cu sare, scrie kfetele.ro.

Efectele pozitive ale acestei combinaţii sunt: tratează durerile de cap şi insomniile, îmbunătăţeşte imunitatea, creşte nivelul de energie, serotonina şi electroni. Zahărul se comportă ca o baterie pentru celule, deoarece glucoza este o sursă de energie. Sodiul din sare permite celulelor să respire aşa cum trebuie.

Ca să prepari amestecul în mod corect, trebuie să păstrezi proporţia corectă de sare şi zahăr de 1:5. Este cel mai bine să foloseşti sare nerafinată de mare şi zahăr brun.

Amestecă 5 linguri de zahăr cu una de sare şi pune totul într-un borcan uscat. Înainte să mergi la culcare sau chiar în timpul nopţii, ia puţin din acest amestec între două degete şi pune sub limba. Lasă să se dizolve încet. Această este combinaţia ideală dacă te trezeşti în timpul nopţii şi nu mai poţi adormi înapoi.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL