Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce înseamnă când îţi visezi fostul iubit

Sunday, 30 August 2015, 10:22 Sursă: REALITATEA.NET

Statistic, 29% din oameni îşi visează noaptea foştii parteneri, în timp ce 25% îi visează pe actualii. Totodată, doar un om din cinci mărturiseşte partenerului că a visat că-l înşală. Restul speră să nu vorbească în somn şi să se dea de gol.

Dar nu este nimic anormal în a-ţi visa fostul partener, chiar şi în ipostaze sexuale, susţin specialiştii în consiliere terapeutică. Asta nu înseamnă neapărat că-ţi înşeli, sub o formă sau altă, sau că-ţi doreşti să-ţi înşeli partenerului.

Apariţia fostului iubit în somn arată, însă, un lucru clar: că încă mai ai sentimente pozitive sau negative faţă de el, iar acestea necesită o rezolvare dacă el tot reapare în visele tale. Cel mai probabil, între ţine şi fostul “lucrurile” nu au fost încheiate cum trebuie. Simţi că nu ai pus punct în mod clar, exprimându-ţi toate trăirile, cu bune cu rele, în faţă lui, sau poate modul de despărţire nu a fost, în concepţia ta, unul care să le lase cu inima împăcată. Practic, în subconştientul tău, încă nu ai pus punct relaţiei, motiv pentru care, chiar dacă te convingi în viaţă de zi cu zi că totul este în regulă cu actualul partener, fostul tot reapare în visele tale. Îţi poţi controla conştientul, dar nu şi subconştientul care-ţi aruncă astfel de “pastile” mai ales în timp ce dormi.

Pe de altă parte, se prea poate că apariţia fostului partener în vis să fie un indiciu că relaţia din prezent nu este una satisfăcătoare. Multe persoane obişnuiesc, practic, să se ascundă în jurul degetului, să se mulţumească cu ce au sau să-şi impună, într-un fel sau altul, că “le este bine” în actuală relaţie. Dar subconştientul nu poate fi păcălit cu uşurinţă, motiv pentru care îţi eliberea “imaginaţia” în vis. Astfel că, pe fondul unei relaţii nemulţumitoare, poate apărea fostul în vis.

Citeşte mai multe pe Lyla.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL