Casa tinerei decedate la spitalul Pantelimon va fi scoasă la licitație. Cum îi puteți ajuta familia

Tuesday, 03 November 2015, 16:18 Sursă: REALITATEA.NET

Andreea Chiriac, tânăra care a decedat, marți, la Spitalul Sf. Pantelimon, se străduia să economisească bani pentru un credit ipotecar, care să îi salveze casa de la scoaterea la licitație și familia de la evacuare forțată, scrie Euractiv.ro. O campanie de strângere de donații a fost inițiată pe Generosity.com și poate fi văzută aici.

Adaugă părerea ta

 

Andreea Chiriac și-a pierdut mama bolnavă de cancer când se afla începutul liceului. După ce a intrat la facultate, Andreea a început să muncească astfel încât să îi ajute pe tatăl și sora sa, Roxana, potrivit HotNews.ro.

În 2008, în perioada de boom financiar, familia a contractat un credit ipotecar în franci elvețieni. Din cauza căderii pieței imobiliare, veniturile tatălui Andreei Chiriac, care era agent imobiliar, au scăzut puternic, iar rata a crescut până la punctul nesustenabil. După mai multe amânări de plată, datoriile au crescut până la suma de 133.000 de dolari.

Licitația organizată de bancă va avea loc pe data de 16 noiembrie. O campanie de strângere de donații a fost inițiată pe Generosity.com și poate fi văzută aici.