Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Casa Regală a României pune la dispoziție 53 de spații de cazare la Peleș pentru persoanele nevoite să stea în carantină

Thursday, 19 March 2020, 16:40 Sursă: Realitatea.net

„​Ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, Custodele Coroanei și surorile sale au luat decizia de a pune la dispoziția Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu titlu gratuit, un număr de 53 de spații de cazare individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe Domeniul Regal Peleș, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină”, se arată într-un comunicat al Casei Regale.
Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-19 19:05:28
Iulia mihai

Luati-ne și viteza internetului,luați - ne toate libertățile . Noi știm că asta ați urmărit . Să vă stea in gât . Nu veți moșteni pământul . Toți suntem pieritori, deși voi credeți că puteți cumpăra nemurirea . Hai cu toții în aceeași gaură . Mi- e silă de această piesă proastă de teatru . Mă adresez celor care cred că ne pot călări . Mintile oamenilor sunt mai puternice decât sunt călăii . Doamne ajută !

2020-03-19 19:31:26
Istoria e plina de exemple similare ! Toate au aceiasi morala !!!

Tradatorii si vinzatorii care au distrus tara, economia, industria si au gonit populatia din tara trebuie sa plateasca odata. Pandemia arata jaful facut in 30 de ani dupa care vedem ca nuci macar niste banale masti nu sintem capabili sa facem, vedem cum scule analfabete si tupeiste au infectat cu incompetenta, coruptie, rea vointa si rautatea toate structurile statului, vedem cu statul infectat de scule nu este capabil sa functioneze si continua sa dea vina pe ... guvernantii de ocazie !!! Treziti-va si alungati fufele si sculele incompetente care nu sint capabile sa presteze nimic real pentru salariile primite !!!

Alte articole din: ACTUAL