CARNAGIUL din Italia în care au MURIT 6 români : şoferul maşinii, tatăl unui FOTBALIST ROMÂN

Sunday, 26 October 2014, 13:00, Sursă: REALITATEA.NET

Una dintre persoanele rănite în accidentul rutier produs sâmbătă în Italia, în care şase cetăţeni români şi-au pierdut viaţa, este din Satu Mare şi este tatăl fotbalistului Carlo Erdei, care joacă în Anglia.

Microbuzul cu români implicat în accidentul produs pe o autostradă din Itralia era condus de Octavian Erdei, din Satu Mare, tatăl fotbalistului de 19 ani Carlo Erdei, component al naţionalei Under-18, care evoluează la echipa de tineret a grupării engleze Wolverhampton.

Carlo Erdei a scris pe Facebook mesajul: ”Tată, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun“.

În urma accidentului, Octavian Erdei a fost rănit, fiind internat la un spital din Italia.

Ministerul Afacerilor Externe informa că şoferul microbuzului are fracturi multiple.

De asemenea, MAE menţiona, sâmbătă seară, că, din cauza şocului produs, şoferul nu a putut oferi elemente suplimentare asupra producerii accidentului.

În accidentul în care au fost implicaţi cetăţeni români a fost rănit grav şi un alt bărbat, despre care MAE informa că a fost supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, iar prognosticul medicilor asupra şanselor sale de supravieţuire este rezervat.

De asemenea, în accident şi-au pierdut viaţa şase români, între care o femeie, soţul acesteia şi fetiţa lor în vârstă de trei ani.

Accidentul din Italia a avut loc sâmbătă, în jurul orei 5.00 (6.00, ora României), pe Autostrada A1, la periferia sud-estică a Romei, între localităţile Collefero şi Valmontone, fiind implicate microbuzul în care se aflau opt cetăţeni români, între care un copil, şi un alt microbuz în care se aflau şase cetăţeni din Maroc.

Potrivit MAE, cinci dintre români au murit pe loc, iar copilul a decedat la spitalul din Tivoli.

Pesoanele aflate în celălalt microbuz - o familie marocană formată din părinţi şi patru copii - au suferit doar răni uşoare, conform presei italiene.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL