Carla's Dreams a oprit concertul la Piatra Neamţ. Mai multe persoane au leşinat

Friday, 20 May 2016, 23:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Reprezentanţii mall-ului din Piatra Neamţ nu au solicitat autorizaţie pentru concertul Carla's Dreams, unde oamenii au început să leşine din cauza lipsei de oxigen. Asta sustine primarul interimar. Spaţiul în care a avut loc concertul a fost supraaglomerat, se plâng şi muzicienii. De altfel, ei au fost cei care au întrerupt spectacolul şi au decis evacuarea de urgenţă a locului. Mai mult, ei au depus o plângere la Poliţie pe numele organizatorilor. 

La concertul trupei Carla's Dreams intrarea a fost liberă, astfel că peste 2.000 de oameni au venit să vadă spectacolul. Atmosfera fost extrem de încinsă! La propriu! Din cauza numărului mare de spectatori adunaţi într-un spaţiu prea mic, temperatura a urcat vertiginos. La un moment dat o persoană a leşinat, iar solistul trupei a făcut un apel la spectatori să indice locul în care se află victima pentru că echipa de salvare să ajungă la ea. Apoi şi alte persoane, printre care şi copii, au leşinat!  concertul Carla's Dream; Poliția Locală efectuează un control.

Reprezentanții Galleria Mall nu au solicitat Primăriei Piatra Neamț autorizație pentru concertul "Carla's Dream", a declarat, sâmbătă, pentru Agerpres, primarul interimar Dragoș Chitic.

"Am oprit concertul din Piatra Neamţ. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care şi-au pierdut cunoştinţa. Vom acţiona legal", scriu reprezentanţii trupei pe Facebook.

Reprezentanţii formaţiei din Chişinău afirmă că vor sesiza organele competente în acest caz.

"Oamenii au venit la un concert şi nu laşi, cu toate că legal nu este responsabilitatea noastră, Vă rugăm să ne scrieţi pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenţă juridică gratuită în sensul acestui caz. De asemenea, vom sesiza toate organele competente pentru aafaceriştii care au adus 2 (DOUĂ!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumătate de litru chiar când au văzut prima persoană scoasă de ambulanţă din sala supraplină!", scriu Carla's Dreams, preluaţi de Mediafax.

Reprezentanţii formaţiei îi roagă pe cetăţenii din Piatra Neamţ să se solidarizeze în acest caz, deoarece "putea fi mult mai grav".

"Acum depunem plângere la Poliţie şi lucrăm la sesizările necesare. Aşa concerte NU trebuie să aibă loc niciodată! Ne cerem scuze de la toţi care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda", mai scriu reprezentanţii trupei.

O persoană comentează postarea trupei, scriind: "România nu a învăţat nimic din tragedia Colectiv...Să răspundă cei de la Piatra Neamţ că au înghesuit atâţia oameni într-un mall!".

"Şi noi am fost, dar când am văzut ce e acolo ne-a apucat groaza, nu ştiam pe unde să ieşim mai repede, îmi era frică să nu de dărâme tot mall-ul", comentează un alt utilizator al reţelei de socializare.

Reprezentantii Serviciului de Ambulanţă au refuzat să spunâ dacă şi câte persoane au fost ridicate.

Sursa foto: stiri-neamt.ro


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL