Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Captură impresionantă de droguri în Ialomița. 4 kg, ascunse într-un colet trimis din Spania

Friday, 25 September 2020, 16:55 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Anchetatorii au organizat un flagrant și, pe 24 septembrie, l-au prins pe inculpat când a ridicat de la curier un colet trimis din Spania. În colet se aflau 12 pungi din plastic transparent, vidate, cu 4 kilograme de fragmente vegetale de culoare verde oliv. Ulterior, anchetatorii au făcut trei percheziții domiciliare, în București,  în localitatea Perieți și în Misleanu.

La percheziții, au fost descoperite și ridicate 13 bile din folie de plastic în interiorul cărora se afla o substanță solidă de culoare albă, un plic ce conține semințe și fragmente vegetale de culoare verde oliv, un pistol, un cântar electronic, 500 de euro, 18.600 de lei, un telefon mobil, mai multe înscrisuri și documente și pungi din plastic cu urme de materie verde-oliv, a anunțat DIICOT.

Destinatarul coletului, un bărbat de 46 de ani, din Perieți, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc și mare risc și introducerea în țară de droguri de risc. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, informează realitateadeialomita.net


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL