Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Capcana în care a căzut un bărbat din Timişoara. Credea că flirtează pe internet cu o fată, însă...

Tuesday, 01 September 2015, 20:54 Sursă: REALITATEA.NET

Povestea a început acum câteva luni bune când timişoreanul de 40 de ani s-a trezit abordat pe reţeaua de socializare de o… tânăra de-a dreptul fermecătoare, după cum o arată fotografia pe care o afişa la profil.

De la o nevinovată discuţie până la declaraţii fierbinţi n-a fost decât un pas, care s-a făcut destul de repede. La un moment dat, frumoasă i-a cerut bărbatului să se dezbrace în faţă camerei de luat vederi şi să i se înfăţişeze pe internet. Fără să bănuiască nimic, acesta a acceptat propunerea, socotind-o drept un joc erotic nevinovat.

Habar n-avea că ‘cea’ căreia i se arată în costumul lui Adam tocmai îi făcuse nişte poze pe net, în indecentele ipostaze. Avea să afle abia când a primit primul telefon de la un bărbat de 49 de ani care i-a reproşat furios că i-ar fi ‘agăţat’ fiica minoră pe internet şi i-a cerut să se întâlnească pentru a ‘tranşa’ situaţia, scrie Opinia Timişoarei.

Timişoreanul a fost de acord să îl întâlnească pe părintele nervos. Acesta a venit chiar la el acasă, i-a arătat fotografiile în care apărea dezbrăcat şi i-a spus fără ocolişuri că, dacă nu-i da bani, îl va da pe mâna poliţiei şi că le va spune oamenilor legii că e un pervers care face victime în rândul copiilor pe net.

Speriat şi fără să ştie dacă fiica minoră există sau nu, timişoreanul a acceptat să cotizeze. În timp, avea să îi tot dea, în tranşe, şantajistului peste 25.000 de euro, pentru că acesta să nu dea totul în vileag. Când şi-a isprăvit economiile, povesteşte bărbatul, s-a văzut nevoit să vândă apartamentul părinţilor şi nişte terenuri. Dar, la un moment dat a decis să se oprească şi să nu mai plătească.

A mers la oamenii legii şi le-a povestit coşmarul prin care trecea. Aceştia au pus la cale un flagrant că la carte, iar şantajistul a fost înconjurat de poliţişti şi procurori chiar când încasa o nouă tranşă de bani.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL