Coronavirus - România: 4417 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Bărbatul rătăcit într-o pădure de lângă Lugoj, recuperat. SALVATORII, ULUIŢI de starea acestuia

Tuesday, 25 March 2014, 11:27 Sursă: Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Banat", Sindia Vlaia, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost găsit de echipele care au reînceput, marţi dimineaţă, căutările.

"Bărbatul a fost găsit în pădure, este într-o stare bună şi este cooperant. Urmează să fie audiat de poliţişti. El nu părea să fie rănit, însă, cel mai probabil, va fi supus şi unui control medical", a declarat Sindia Vlaia.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a spus că bărbatul era băut.

"Bărbatul a fost dus la audieri. El a spus că l-a durut burta, nu putea să meargă, nu ştia unde se află şi de aceea a sunat la 112. Probabil că va fi supus şi unui control medical. Avea o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală", a spus Bocancea.

Peste o sută de persoane - pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari -, dar şi mai mulţi câini de urmă l-au căutat, luni, pe bărbat, după ce acesta a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul, după ce s-ar fi rătăcit într-o pădure din apropierea municipiului Lugoj.

Purtătorul de cuvânt al ISU "Banat", Sindia Vlaia, spunea că bărbatul a vorbit cu pompierii la telefon de trei ori.

"Prima dată când a sunat a spus că se află în stare de ebrietate şi că a plecat din spital. A doua oară ne-a spus că a fost urmărit de nişte băieţi care l-au înjunghiat şi că el a fugit în pădure, unde s-a ascuns şi că s-a rătăcit. A treia oară ne-a spus că sângerează şi că s-a urcat într-un copac pentru că jos sunt mistreţi", afirma Sindia Vlaia.

Căutările bărbatului au fost întrerupte luni, în jurul orei 21.30, şi au fost reluate marţi, în jurul orei 7.30.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL