Bărbat găsit mort, îngheţat în propria maşină, în Vrancea. Avea 9 copii, dintre care 4 au murit

Saturday, 17 February 2018, 20:39 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost găsit mort, vineri dimineață, într-o zonă împădurită de pe raza comunei comuna Păunești, greu accesibilă și fără semnal telefonic. Conform unor surse locale, bărbatul muncea la pădure și ar fi fost găsit înghețat, într-o mașină.

Adaugă părerea ta

Potrivit lui Gheorghe Popa, primarul comunei, bărbatul locuia împreună cu familia în comuna Pufești, era tatăl a nouă copii, dintre care patru au murit, iar cinci sunt în viață.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la SML, urmând ca necropsia să stabilească, cu exactitate, cauza morții. Bărbatul nu prezenta urme de lovire și nici alte semne care să ridice suspiciuni cu privire la moartea sa, scrie monitorulvn.ro.

În comuna Pufești, atât bărbatul găsit decedat, cât și soția sa ar fi cunoscuți ca fiind consumatori de băuturi alcoolice. Pe fondul consumului de alcool, femeia ar fi încercat, la un moment dat, să incendieze cele două camere în care locuiește împreună cu copiii. La acel moment, autoritățile locale ar fi încercat să ia copiii din familie și să-i plaseze în grija Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, dar femeia ar fi amenințat că se aruncă în fața trenului. Primarul comunei Pufești, Marcel Nițu, și-a exprimat disponibilitatea de a ajuta familia să-l înmormânteze pe bărbat, dacă va fi nevoie.