Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

BAC 2014 SESIUNE TOAMNĂ PROBA SCRISĂ MATEMATICĂ SUBIECTE ŞI BAREM. DESCARCĂ-LE

Wednesday, 27 August 2014, 10:54 Sursă: REALITATEA.NET

BAC 2014 SESIUNE TOAMNĂ MATEMATICĂ Subiectele vor fi diferite în funcție de filieră, iar condiţiile vor fi la fel de stricte în timpul susţinerii examenului, nivelul de dificultate al subiectelor fiind similar celor din prima sesiune.

BAC 2014 SESIUNE TOAMNĂ MATEMATICĂ Examenul de Bac continuă pe 29 august cu proba la alegere a profilului şi specializării, ia rezultatele vor fi cunoscute pe 1 septembrie, la ora 12.00, după care cei nemulțumiți de reyultate pot depune contestații. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 septembrie.

Reamintim că tinerii au dreptul să susţină examenul maturităţii de două ori gratuit, iar a treia oară trebuie să plătească o taxă de 230 de lei. Examenul de bacalaureat poate fi susţinut de elevii care au absolvit liceul, indiferent de forma de învăţământ. Candidaţii pot fi atât din seria curentă, respectiv elevii care au absolvit liceul în acest an, cât şi din seriile anterioare. Candidaţii care au participat, dar nu au promovat examenul în sesiunile de bacalaureat organizate începând din 2003, pot solicita recunoaşterea probelor promovate anterior.

În sesiunea din toamnă, în județul Alba, examenele se susţin în cinci licee din judeţul Alba: Colegiul Tehnic „Dorin Pavel“ Alba Iulia, unde sunt înscrişi 314 absolvenţi la BAC, sesiunea a doua, Colegiul Naţional“ Lucian Blaga“ Sebeş (145 absolvenţi), Colegiul Naţional „Titu Maiorescu“ Aiud (184 absolvenţi), Colegiul Naţional „Inochentie Micu Clain“ Blaj (91 absolvenţi) şi Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan“ Abrud (270 absolvenţi).

Sunt înscrişi 1.004 candidaţi la a doua sesiune de Bacalaureat în Alba. Dintre aceştia, 859 sunt din promoţia actuală sau anterioare şi 145 de tineri care au trecut de testările de corigenţe.

Unii dintre tinerii înscrişi la BAC dau probe la mai multe materii, iar 186 sunt candidaţi din promoţiile anterioare.

CALENDAR BACALAUREAT 2014 – sesiunea august-septembrie 2014, probele scrise

25 august  Limba şi literatura română – proba E)a) – proba scrisă

26 august Limba şi literatura maternă – proba E)b) – probă scrisă

27 august Proba obligatorie a profilului – proba E)c) – probă scrisă

29 august Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E)d) – probă scrisă

1 septembrie  Afişarea rezultatelor (până la ora 12:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 12:00 – 16:00)

2 – 3 septembrie Rezolvarea contestaţiilor

4 septembrie Afişarea rezultatelor finale.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL