Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Avocata lui Dragnea deplânge situația în care se află încarcerat fostul șef al PSD: ”Este nevoit să stea închis 23 de ore din 24, fiind scos la aer o oră pe zi”

Thursday, 10 September 2020, 10:15 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Apărătoarea lui Dragnea acuză abuzuri la adresa clientului său şi spune că starea de sănătate a fostului șef al PSD s-a agravat în închisoare, în ultimele trei luni.

”Clientului meu i s-a agravat starea de sănătate în ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova. Afecțiunile clientului meu erau cunoscute publicului cu mult înainte de începerea executării pedepsei privative de libertate, fiind cunoscut că a fost luată în calcul o operație mai amplă. Domnul Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflată în zona cervicală și o parte în zona lombară.

După comunicarea online care a fost făcută publică, domnul Dragnea a făcut o ceree să meargă la Spitalul Foișor că avea dureri de spate. Acesta a menționat clar în cerere ca orice cost să fie suportat de dânsul. Cererea a fost aprobată, însă dl Dragnea nu a fost transportat la spital nici până astăzi. 

În 25 iunie, după această convorbire, i s-a comunicat că nu va mai fi scos la muncă, situație care se menține și astăzi. După câteva zile i s-a comunicat că sa declanșat o anchetă pentru a se stabili dacă a încălcat regulamentul.

Dl Dragnea a fost sancționat disciplinar cu suspendarea de a primi și a cumăra bunuri pentru o lună. I s-a aplicat și o măsură administrativă, respectiv cea a retragerii de la muncă. Din punctul meu de vedere este o decizie ilegală. Vreau să menționez că la ora actuală sancțiunea a fost redusă. A fost admisă în parte, s-a redus la jumăatate însă penitenciarul a contestat această încheiere.

De două luuni și jumătate dl Dragnea este nevoit să stea închis 23 de ore din 24, fiind scos la aer o oră pe zi”, a declarat Flavia Teodosiu într-o conferință de presă.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL