Au ieșit la iveală detalii șocante. Cum s-a sinucis Marcel Lepa

Monday, 10 June 2019, 08:11 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Detalii șocante au ieșit la iveală după ce Marcel Lepa, bărbatul care l-a împușcat mortal săptămâna trecută pe polițistul Cristian Amariei, a fost găsit spânzurat.

Marcel Lepa a fost găsit spânzurat în celula sa din penitenciarul din Timișoara, la ora 6:40. A fost chemat de urgentă un echipaj medical, care a încercat sa-l resusciteze, dar în zadar. Decesul lui Marcel Lepa a fost pronunțat la ora 7:15.

Surse judiciare au susținut pentru stiripesurse.ro că Marcel Lepa s-a spânzurat cu un cearșaf în baia camerei de deținere a penitenciarului din Timișoara.

În urma celor petrecute, la nivelul penitenciarului s-a demarat o verificare internă.

CITEȘTE AICI TOATE DETALIILE!

Marcel Lepa a ajuns la penitenciar după ce a fost externat din spital, acolo unde medicii i-au extras din corp doua golanțe încasate în timp ce era urmărit

El a fost transportat în penitenciar și nu în arestul IPJ Timiș deoarece avea deja la activ condamnarea pentru tâlhărie pentru care fusese dat în urmărire. Totodată, judecătorii care l-au audiat în cazul uciderii polișistului au luat măsura arestării sale preventive pentru 30 de zile. Marcel Lepa a fost izolat singur intr-o celula, în zona de carantină.

Citește și: Ipoteză incendiară în cazul sinuciderii lui Marcel Lepa

Se pare că el ar fi afirmat, după ultima condamnare pe care a executat-o, că nu va mai sta niciodată la pușcărie.

Recidivist si dat în urmărire internațională pentru tâlhărie, Marcel Lepa l-a împușcat mortal pe agentul Cristian Amariei, care făcea parte dintr-o echipă trimisă să-l captureze.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri