Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aşa scazi tensiunea arterială în 5 minute, fără medicamente!

Tuesday, 24 April 2018, 10:16 Sursă: REALITATEA.NET

Dacă suferi de această afecţiune sau ai cazuri în familie care se confruntă cu ea, ştii deja că remediul oferit de doctori echivalează de cele mai multe ori cu un pumn de pastile. Noi credem însă în eficienţa metodelor naturale (în completarea celor recomandate de medici) şi te sfătuim să încerci tehnicile de presopunctură de mai jos, care îţi vor scădea tensiunea arterială în numai cinci minute, fără medicamente!

Presopunctura, leacul înţelepţilor chinezi împotriva hipertensiunii arteriale

Medicina chineză a considerat dintotdeauna că o circulaţie armonioasă a sângelui este primul şi cel mai important semn al unui organism sănătos. Înţelepţii chinezi erau convinşi că toate afecţiunile apar în acele zone ale corpului în care fluxul sanguin este încetinit sau împiedicat, şi au ridicat presopunctura la rang de „salvatoare de vieţi”.

Iar probleme de sănătate cu care ne confruntăm azi tind să le dea dreptate. Într-adevăr, hipertensiunea arterială a fost numită „ucigaşul tăcut”, cauzând boli de inimă, insuficienţă renală sau accidente vasculare cerebrale. De asemenea, mulţi specialişti leagă tensiunea arterială ridicată de apariţia unor forme de demenţă, încercând să ne avertizeze de riscul la care ne supunem, scrie divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL