Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Aproape moartă, din cauza unei greşeli pe care şi tu o faci. Ce a desfigurat-o i-a şocat pe medici!

Saturday, 15 February 2020, 11:02 Sursă: L. G.

Estelle, o tânără în vârstă de 19 ani, din Paris, a trecut, recent, printr-o experienţă înfiorătoare, la scurt timp după ce şi-a vopsit părul. Tânăra a cumpărat vopseaua de păr de la un magazin din cartier şi, susţine ea, a urmat "aproape toate" instrucţiunile. Da, aţi citit bine: aproape toate!

Ştiindu-se alergică la anumite substanţe, tânăra a testat mai întâi produsul pe piele, însă nu a aşteptat 48 de ore, conform indicaţiilor, ci 30 de minute!

În scurt timp, Estelle şi-a dat seama că ceva era în neregulă: pielea capului începuse să o ardă şi simţea furnicături. Fata n-a stat, însă, aşa... S-a dus la farmacie şi a cumpărat antihistaminice, le-a luat după indicaţiile farmacistului şi s-a dus la culcare liniştită, crezând că, a doua zi, totul va fi "ca nou".

Când s-a trezit, s-a îngrozit! Situaţia scăpase de sub control! Capul i se umflase, pielea o ustura teribil şi avea mâncărimi cumplite! În plus, abia mai vedea de umflături... 

"Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!", povesteşte Estelle.

Imagine

În secunda următoare, şocată, s-a dus la spital. Acolo, medicii i-au aplicat un tratament şoc cu adrenalină şi a fost internată o noapte, pentru supraveghere.

Din fericire, tânăra şi-a revenit, dar i-au rămas câteva urme pe faţă.

Estelle şi-a făcut publică povestea în speranţa că nimeni nu va mai avea de suferit ca urmare a unei greşeli asemănătoare.

Imagine

Vedeţi în GALERIA FOTO ataşată acestui articol cum arată tânăra după ce şi-a aplicat greşit vopseaua de păr, dar şi ce frumuseţe era înainte!

 

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-16 06:33:10
Azarel

De la vopsea de negru cred că. Săraca fata

Alte articole din: ACTUAL