Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anunț oficial: mesajul distribuit pe rețele despre presupuse noi restricții cerute de Raed Arafat este FALS

Friday, 20 November 2020, 22:56 Sursă: Realitatea.net

"Ca urmare a răspândirii unui mesaj pe grupurile de Whatsapp în care este prezentat un citat care ar aparține șefului DSU, dr.Raed Arafat, dorim să precizăm opiniei publice că ne delimităm categoric de aceste informații care sunt false și care se înscriu în categoria FAKE NEWS.

Potrivit FALSULUI MESAJ atribuit lui Raed Arafat, acesta ar fi amenințat că după alegeri urmează o serie de restricții extrem de dure, inclusiv purtarea în casă a măștii și recomandarea ca partenerii de viață să nu doarmă în același pat. De asemenea, potrivit mesajului, Arafat i-ar incuraja pe oameni să reclame la o linie verde dacă vecini organizează petreceri. 

"Precizăm că aceste informații false sunt menite în a induce în eroare opinia publică, de a crea panică în rândul populației și totodată de a decredibiliza eforturile depuse de autoritățile române în a combate efectele generate de coronavirusul SARS-CoV-2, se precizează în comunicatul DSU.

"Totodată, facem un apel adresat tuturor cetățenilor să nu dea crezare diverselor mesaje diseminate pe grupurile de Whatsapp și să aleagă surse credibile de informare", 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL