Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ana Birchal la LEGILE PUTERII: Decizia CCR privind Secția Specială e o cârpeală

Tuesday, 07 July 2020, 23:01 Sursă: Realitatea.net

"Decizia CCR e doar o peticeală a unei legi croite șmecherește, viclean și împotriva românilor cinstiți. Să ne amintim cine a moșit-o: Florin Iordache, Tudorel Toader, Lia Savonea și compania din “centrele de reflecție”." a afirmat Birchal la Realitatea Plus.

"Lumea trebuie să știe adevărul ! Faptul că au fost declarate neconstituționale câteva aspecte nu înseamnă că celelate puteri pe care acest SIJ încă le are sunt în regulă. Nu, nu sunt deloc în regulă. Tocmai de aceea este extrem de important ca în Senat, și fac apel către toți senatorii să dea un vot în favoarea proiectului pe care eu și câșiva colegi de la USR l-am inițiat pentru ca această secție specială să fie desființată, Și Toader și Savonea ar trebui să-și dea demisia în secunda doi”, a declarat Ana Birchall, la Realitatea Plus.

Fostul ministru al Justiției a precizat că procurorii Secției Speciale au cerut anumite dosare pentru a le îngropa.

“Un alt aspect învederat arată că, de fapt, au vrut să aibă, să creeze un parchet paralel, un parchet al lor. De aceea, și aceste efecte pe care le-au avut în dosarele penale. Să vedem și ce dosare s-au cerut spre analiză de Secția Specială, nu au fost cerute spre analiză, ci spre îngropare, să o spunem direct”, a completat Ana Birchall. Detalii pe Realitatea de București.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL