Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alexandru Rafila REFUZĂ propunerea lui Ponta de a candida la Primăria Capitalei: ”Expertiza mea este mai utilă în domeniul sănătății publice în această perioadă dificilă”

Friday, 24 July 2020, 21:19 Sursă: Realitatea.net, ziare.com, digi 24

Rafila a precizat că propunerea i-a fost făcută înainte de a pleca în concediu.

”Este adevărat că, înainte de a pleca în vacanță, am primit o ofertă din partea domnului Victor Ponta, președintele partidului Pro România, să reprezint, să mă sprijine pentru fotoliul de primar al Capitalei. Vă dați seama că asta e o propunere pe care trebuie să o diger, de aceea nu poți să răspunzi pe moment nici da, nici nu. Eu m-am întors în urmă cu două zile în țară și i-am comunicat ca declin această propunere, deci nu candidez la Primaria Capitalei”, a spus reprezentantul României la OMS.

Principalul motiv al refuzului de a candida este faptul că expertiza sa în domeniul medical este mult mai utilă în această perioadă în zona de sănătate publică decât în administrație.

”Unul dintre motivele foarte serioase este că ne aflăm într-o perioadă dificilă și cred că expertiza mea este mai degrabă utilă în zona aceasta a sănătății publice decât în administrația locală și cred că este decizia corectă pe care am luat-o în acest moment", a spus Rafila la postul TV.

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL