Alexandru Arşinel, declaraţie cutremurătoare, după moartea Cristinei Stamate: "Era singură"

Monday, 27 November 2017, 09:10, Sursă: REALITATEA.NET

Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la vârsta de 71 de ani. Alexandru Arşinel este devastat de pierderea actriţei, care s-a produs la scurt timp de la moartea Stelei Popescu, partenera lui de scenă.

Arşinel a declarat că şi-ar dori să-i depună trupul la teatru, însă nu reuşeşte să se pună în legătură cu familia, scrie wowbiz.ro

"Doresc foarte mult să o expunem la teatru, dar nu dau de familia ei. Avea un frate la Israel care a murit. Era singură", a declarat Alexandru Arşinel pentru un post de televiziune.

Totodată, Alexandru Arșinel, îndurerat de moartea Stelei Popescu, spune că actrița Cristina Stamate a fost un artist excepțional, fiind tot timpul dispusă să sară în ajutorul cui avea nevoie.

"Nu ştiu ce forţă aveţi, impactul pe care trebuie să-l aibă presa, dar aş vrea să vă adresaţi celui de sus să se oprească. Nu mai rezistăm. E prea mult. Cristina a fost o actriţă excepţională de revistă. De un temperament fantastic, de o corectitudine şi o colegialitate cum rar se găsesc. Era oricând dispusă să sară în ajutor, oricând dispusă să renunţe ea în favoarea cuiva. O fată extrem, extrem de generoasă şi un mare talent, bineînţeles", a spus Alexandru Arşinel, potrivit Agerpres.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL