Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă alimentară, este vizat un tip de CIOLAN AFUMAT distribuit în magazinele Carrefour

Thursday, 24 September 2020, 10:53 Sursă: realitatea.net

În urma notificării primite de la furnizorul FOX COM SERV DISTRIBUTION SRL, Carrefour retrage de pe piață și recheamă de la consumatori produsul CIOLAN DEZOSAT AFUMAT VID, în urma evidențierii prezenței Listeria monocytogenes.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal, se spune în comunicatul Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru siguranța Alimentelor.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni. 

 Consultați AICI lista magazinelor Carrefour în care a fos vândut ciolan afumat în vid de la Fox.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL