Ale cui sunt amprentele de pe cuțitul cu care a fost ucisă Anastasia Cecati. Acesta e motivul crimei

Friday, 23 February 2018, 09:41 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Gelozia este motivul care a stat în spatele omorului de răsunet despre care s-a scris atât în România, cât şi în presa rusă. Aceasta este una dintre versiunile poliţiei, care afirmă că medicul stomatolog Alexei Mitachi, care s-a sinucis după crimă, ar fi suspectat-o pe Anastasia Cecati de infidelitate.

"Noi nu avem acum o concluzie clar definită. Se presupune că la baza tragediei stau relaţiile interpersonale. Una dintre versiuni ar fi gelozia, de asta şi-a asasinat iubita, după care s-a sinucis", a spus șeful IGP, Alexandru Pînzari, citat de prime.md. 

Sursa mai precizează că amprentele găsite pe cuţitul din chiuveta bucătăriei şi cu care a fost ucisă Anastasia Cecati ar fi ale lui Alexei Mitachi.

Totodată, poliţia exclude presupunerile rudelor bărbatului, care bănuiesc că omorul ar fi fost comis de o a treia persoană. Argumentul poliţiei este faptul că uşa de la apartamentul în care s-a produs tragedia era încuiată din interior.

Potrivit unor apropiaţi ai cuplului, care au solicitat anonimatul, înainte de crimă, tânăra i-ar fi cerut iubitului său să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, iar, pentru că bărbatul nu a reuşit să facă acest lucru, între ei au apărut mai multe conflicte.

Potrivit sursei citate, cei doi locuiau separat în ultima perioadă, iar pentru a-şi vedea fiica de numai trei săptămâni, Anastasia Cecati i-ar fi cerut lui Alexei câte 1.000 de euro pentru fiecare vizită.

Între timp, fetița cuplului, care a rămas orfană, se află, în continuare, la Spitalul Municipal Nr.1 din Capitală. Obişnuită cu laptele matern, micuţa nu acceptă alimentația artificială, aşa că nu poate fi, deocamdată, externată.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL