Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ai visat că faceai sex cu un coleg de muncă? Iată ce înseamnă acest lucru

Monday, 03 July 2017, 20:59 Sursă: REALITATEA.NET

"Să ai vise despre serviciu este un lucru cât se poate de obișnuit", susține expertul în vise Lauri Quinn Loewenberg, autorul cărții ”Dream on It: Unlock Your Dreams, Change Your Life”.

"Explicația este aceea că serviciul face parte din viața noastră în stare de veghe și face parte din identitatea noastră", a adăugat el.

Printre cele mai frecvente vise legate de serviciu, susține același specialist, se numără și o partidă de sex cu un coleg de la birou. Acest vis poate fi destul de stânjenitor și confuz pentru cel care l-a avut, mai ales în cazul în care nu simte nici o atracție fizică față de obiectul pasiunii din vis.

Astfel, dacă este vorba despre un colegă/coleg de care nu ești atras/ă, potrivit lui Loewenberg, atunci înseamnă că este vorba despre un proiect sau obiectiv pe care trebuie să îl realizați împreună, iar tu te gândești încontinuu la acest lucru. De asemenea, o altă semnificație mai poate fi aceea că persoana respectivă are ceva: trăsătură de caracter, aptitudine, funcție, pe care tu ai dori să le posezi.

Dacă în vis este vorba despre șeful/șefa ta, psihologul Ian Wallace, autorul cărții "The Top 100 Dreams", această fantezie poate fi corespondentul unei idei pe care nu ești conștient/ă și încerci să-ți găsești puterea de a o aplica.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL