Adresa lui Moș Crăciun // Unde se trimite scrisoarea către Moș Crăciun

Thursday, 14 December 2017, 13:31 Sursă: REALITATEA.NET

Adresa lui Moș Crăciun // În fiecare an, copii din întreaga lume, ajutați probabil de părinți, scriu scrisori pentru Moș Crăciun. Această tradiție este una foarte importantă pentru sărbătorile de iarnă, mai ales că altfel copiii pot să fie siguri că dorințele lor au ajuns la cine trebuie.

Adaugă părerea ta

Adresa lui Moș Crăciun // Moș Crăciun are parte de ajutoare în întreaga lume. Așa poate să știe cu siguranță ce își doresc cei mici să găsească sub brad. De multe ori, însă, copiii aleg să-i trimită Moșului o scrisoare. Este foarte important însă ca adresa lui Moș Crăciun să fie scrisă corect. În cele mai multe dintre situații, scrisorile sunt trimise pe cea mai cunoscută adresă:

Santa Claus’ Main Post Office, Artic Circle, Rovaniemi, Finland

Adresa lui Moș Crăciun // Cu toate acestea, Moș Crăciun nu are doar o singură adresă, ci mai multe. Astfel, copii din întreaga lume pot să trimită scrisorile cu dorințele lor și la alte adrese, de unde cu siguranță vor ajunge la destinatar.

Adresa lui Moș Crăciun // Adresele lui Moș Crăciun:

Canada Post – Santa Claus, North Pole, Canada, H0H 0H0

Adresa lui Moș Crăciun // Copiii care vor să folosească această adresă trebuie să își trimită scrisorile până la data de 16 decembrie, pentru că altfel Moș Crăciun nu va avea timp să și răspundă.

Royal Mail (Regatul Unit) – Santa/Father Christmas, Santa’s Grotto, Reindeerland, XM4 5HQ

Adresa lui Moș Crăciun // Poate cea mai apropiată adresă lui Moș Crăciun pentru copiii din România este cea din Marea Britanie. Cu toate acestea, este cam târziu pentru ca scrisorile să fie trimise la această adresă, căci Moș Crăciun punctează că acest lucru poate fi făcut doar până pe 6 decembrie, conform Libertatea.