Actrița Milla Jovovichi, greu de recunoscut din cauza sarcinii

Thursday, 16 January 2020, 13:37 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Milla Jovovich aşteaptă să aducă pe lume a treia fetiţă. Actriţa e nerăbdătoare să nască în câteva săptămâni. Vezi GALERIE FOTO în articol.

 


Milla Jovovich, de 44 de ani, este foarte precaută după ce, în urmă cu doi ani, a suferit un avort, la patru luni de sarcină.

Imagine

Actrița a avut o sarcină dificilă, s-a îngrăşat 22 de kilograme şi a ajuns de nerecunoscut. Însă se pare că nu îi pasă, pentru că cel mai important pentru ea este ca al treilea copil să vină cu bine pe lume şi să fie sănătos.

Imagine

Al treilea copil va fi tot o fetiță. Jojovich mai are două fete, Ever, în vârstă de 12 ani, şi Dashiel, în vârstă de 4 ani, din căsnicia cu scenaristul şi regizorul Paul W. S. Anderson (54 de ani).

Imagine

Cu actualul său soț s-a cunoscut în 2002, în timp ce turnau împreună filmul „Experiment fatal”. Însă s-au căsătorit abia în august 2009 într-o ceremonie intimă, care a avut loc în casa lor din Beverly Hills.

Imagine

Milla Jovovich s-a născut la Kiev, în Ucraina, pe 17 decembrie 1975. A ajuns la cinci ani în SUA, după ce familia ei a părăsit fosta Uniune Sovietică.

Este la al treilea mariaj. La 16 ani a fost căsătorită cu Shawn Andrews  pentru câteva luni, în 1992.

A mai fost măritată cu regizorul francez Luc Besson (60 de ani, acum), timp de doi ani, între 1997–1999.

Imagine

Vedeta are o avere de aproape 40 de milioane de dolari.  

Adaugă părerea ta
Alte articole din: MONDEN