Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acțiune de amploare în Constanța și Ialomița. Flagrant, percheziții, sume uriașe din produse petroliere

Sunday, 01 March 2020, 11:53 Sursă: Realitatea.net

În urma cercetărilor desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au prins în flagrant delict, 8 bărbați, angajați ai unor societăți comerciale cu profil transport rutier, care sunt bănuiți că ar fi sustras produse petroliere din încărcătura transportată.

Potrivit polițiștilor, în timp ce s-ar fi deplasat cu încărcătura de combustibil spre o anumită destinație, bărbații s-ar fi abătut de la traseu și ar fi oprit la anumite locații, unde ar fi descărcat o parte din marfă.  Ei sunt bănuiți că, în noaptea de 28 spre 29 februarie , ar fi sustras 35.000 de litri de produs petrolier, pe care l-ar fi înlocuit cu apă. Odată ajunși la destinația de livrare a produselor petroliere, persoanele în cauză ar fi fost ajutate de angajați ai societății comerciale pentru a nu fi constatate nereguli la cântar, ulterior cantitatea de apă fiind deversată în rezervorul decantor, iar diferența de produs petrolier, în rezervorul colector specific.

Citește continuarea pe realitateadeconstanta.net


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-01 18:29:57
Saraca ...

A primit bani pe care nu ua pretins !!!??? Saracutza de ea !? Dar ce de ia pastrat daca nu erau pentru ea !? Probabil din obisnuinta !???

Alte articole din: ACTUAL