Coronavirus - România: 3864 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident teribil pe DN1. Doi oameni au murit, 7 sunt răniți

Thursday, 01 August 2019, 07:49 Sursă: REALITATEA.NET

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Oradea – Huedin, în zona localităţii Uileacu de Criş, judeţul Bihor, un autoturism prevăzut cu 8+1 locuri s-a angajat într-o depăşire, intrând în impact frontal cu un autocamion.

Coliziunea s-a soldat cu două persoane decedate şi alte şapte rănite. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 1, însă se desfăşoară dirijat, deviat pe rute ocolitoare, pe drumuri judeţene, între localităţile Tileagd şi Aleşd.

Doi oameni rămaşi încarceraţi și au decedat, iar alţi 7 sunt răniţi. Dintre persoanele rănite, 2 au leziuni extrem de grave, o personă are răni de gravitate medie şi alte două au scăpat cu leziuni uşoare.

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri, cu Descarcerarea grea şi cea uşoarã, cu ambulanța de transport victime multiple, paramedici de la Aleşd şi 3 echipaje medicale de la Ambulanţa Bihor.

Apelul a fost dat în jurul orei 6:20, traficul a fost blocat, iar poliţiştii sunt încă la fața locului să cerceteze cauzele teribilului eveniment rutier. 

"Nu s-a impus activarea planului roșu de intervenție. Din nefericire, cele două victime aveau răni incompatibile cu viața. Dintre persoanele, una are răni grave, alte șase cu contuzii, traumatisme și plăgi", a declarat la Realitatea TV Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Bihor.

Traficul este în continuare întrerupt și e deviat pe rute ocolitoare, anunță oficialii de la centrul Infotrafic.

Sursa foto


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL