Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A murit actorul Robert Forster. A jucat în „Jackie Brown”, „Twin Peaks”, „El Camino”

Saturday, 12 October 2019, 11:47 Sursă: REALITATEA.NET

Actorul a încetat din viaţă vineri, la domiciliul său din Los Angeles, în urma unui cancer cerebral. Decesul a fost confirmat de familie şi apropiaţi, informează variety.com.

Vestea morţii sale a venit chiar în ziua în care era lansat pe platforma Netflix ultimul film în care a jucat, "El Camino: A Breaking Bad Movie".

Forster era cunoscut la Hollywood mai ales pentru rolurile secundare interpretate în anii ´60. A fost nominalizat pentru premiul Oscar pentru rolul Max Cherry din pelicula lui Quentin Tarantino, "Jackie Brown", din 1997.

A mai jucat de atunci în producţii de succes precum "The Descendents/ Descendenţii", "Mulholland Drive/ Calea Misterelor" ca şi în "Olympus Has Fallen/ Cod Roşu la Casa Albă" and its sequel, "London Has Fallen/ Cod roşu la Londra".

În televiziune a apărut în seriale cunscute printre care se numără noul "Twin Peaks", "Alcatraz" şi "Breaking Bad".

Forster a apărut în peste 100 de filme, cel mai recent fiind El Camino: A Breaking Bad Movie, lansat prin Netfllix.

L-a jucat recent pe tatăl lui Tim Allen din Last Man Standing. Forster a finalizat trei proiecte suplimentare în 2019: El Camino: A Breaking Bad Movie, Amazing Stories şi Werewolf, regizate de Steven Spielberg.

Actorul avea patru copii: Bobby, Elizabeth, Kate şi Maeghen; patru nepoţi: Tess, Liam, Jack şi Olivia; şi era partenerul de viaţă al Denisei Grayson.

 

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL