Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

"Așa am aflat că mama joacă în filme pentru adulți". Mesajul uluitor postat de un tânăr pe Facebook

Saturday, 20 August 2016, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

Adolescentul povestește că și-a dat seama, cu câțiva ani în urmă, că mama sa nu are un loc de muncă obișnuit, însă nu sa gândit că ar fi actriță de filme pentru adulți. 

Într-o zi, însă, chiar înainte să plece la facultate, a observat că o cameră web pe care el și-a dorit-o mult, dar mama sa nu i-a cumpărat-o, se afla pe calculatorul din camera sa. I s-a părut ciudat, da rn-a bănuit nimic până când mama sa i-a făcut cunoștință cu noul ei iubit. 

”Casă mare, mașină scumpă... însă când am ajuns în biroul lui, am avt un șoc. Pe pereți erau poze cu el gol, alături de partenerele din filmele XXX. Am vorbit cu mama despre asta și am aflat că el avea un site pentru adulți și că urma s-o ajute să-și lanseze o carieră în așa ceva. Am fost surprins mai ales pentru că mama a fost tot timpul o persoană strictă. Am vorbit și cu sora mea, care plângea încontinuu... mi-a spus să nu o caut niciodată pe mama pe Google. N-am căutat-o”, a povestit tânărul, citat de metro.co.uk. Mesajul lui a stârnit o mulțime de reacții pe rețeaua de socializare. 

PROMOTIE LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL