Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

9 lucruri pe care le foloseşti zilnic, dar care sunt pline de microbi. Află ce te poate îmbolnăvi!

Monday, 30 June 2014, 13:03 Sursă: REALITATEA.NET

Telefonul mobil

Daca nu mai stii cum sa scapi de cosurile inestetice de pe maxilar si din zona tamplelor, este cazul sa-ti cureti telefonul mobil. Fiind mereu in contact cu fata si cu mainile, mobilul trebuie dezinfectat frecvent, mai ales daca obisnuiesti sa il tii lipit de fata mai multe ore pe zi.

Clantele de la usi

Oricat te-ai spala pe maini, e tot degeaba daca nu dezinfectezi clantele de la usi, in special cele de la baie si de la intrare. Pentru a evita transferul de microbi de la clante catre maini si alte obicete din casa, cel putin o data pe saptamana, cand faci curatenie, dezinfecteaza atat clantele, cat si manerele de la dulapuri, camara si debara.

Tastatura si mouse-ul

Omul modern petrece mai mult timp decat oriunde in fata calculatorului, unde mananca, bea, isi trece mainile prin par, pune mana la gura, se freaca la ochi... ai inteles ideea. O multime de bacterii se strang pe suprafata mouse-ului si intre tastele de la tastatura, pe care le vei plimba de colo colo cu ajutorul mainilor.

Foloseste un servetel dezinfectant pentru mouse, rotita de la boxe si butoanele de pe unitate, iar pentru tastatura foloseste un betisor de urechi imbibat in alcool sanitar.

Vezi mai multe pe ele.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL