2014, Anul Universal al lui 7: Divorţuri, călătorii şi descoperire de sine

Friday, 10 January 2014, 16:59 Sursă: REALITATEA.NET

2014 este anul universal al lui 7, un an cu un impact decisiv asupra evoluţiei conştiinţei colective, dar şi cu o puternică energie spirituală.

Adaugă părerea ta

Din punct de vedere numerologic, 2014 = 2+0+1+4 = 7. Ca orice an, 2014 are influentele lui benefice, dar si pe cele mai putin benefice. Sunt incurajate extremele, dar in acelasi timp devenim mai constienti de natura distructiva a lucrurilor. Invatati sa directionati aceasta energie prin modalitati pozitive, cu efecte benefice pentru toata lumea. 

Pe plan politic si institutional, in 2014 sunt posibile schimbari si rasturnari de situatii subite. Unele aduc speranta si sunt benefice, insa altele provoaca violenta si disperare. In anumite cazuri, extremistii pot incerca sa isi dovedeasca superioritatea.

Consecinte? Oamenii se vor uni si mai mult la nivel global intru sustinerea pacii, a cooperarii globale si a unei guvernari eficiente.

Cum va fi resimtita influenta lui 2014 pe plan personal? Printr-o invitatie la actiune, printr-o invitatie la redescoperirea altor perspective ale vietii. 2014 te va ajuta sa iti pui mai mult in valoare potentialul si sa vezi oportunitatile noi care iti ies in cale. Alaturi de schimbari, 2014 aduce si noi experiente, planuri legate de calatorii, dar si un spirit competitiv mai puternic. Se intampla ca de multe ori aceste calatorii sa fie drumuri catre sine.

Citeşte mai mult pe garbo.ro.